Referenser

Sagnérs har varit med och hjälpt oss hela vägen från förvirrat startup till snabbväxande medelstort bolag. Jag blir alltid imponerad av vänligheten, servicen och effektiviteten från deras sida i vårt samarbete. Hade min sambo tillåtit det så hade jag även lämnat över hela min egna familjs ekonomi och administration till Sagnérs!

/Kalle Nilvér, VD

Till oss på BLINK levererar Sagnérs ovärderlig hjälp med all administration kring vår ekonomi. Vi har en långvarig relation kring ekonomistöd och upplever att Sagnérs alltid gör sitt yttersta för att vara proaktiva och de får oss att utveckla våra interna processer till att bli bättre och bättre. Både i löpande redovisning och kalkyl- och budgetarbete.

/Robert Runfors

Sagnérs är en fantastisk partner och stöttepelare för oss. Under alla år de har hjälpt oss har Sagnérs alltid imponerat med sin effektivitet, både i det arbete som görs och deras hjälp och expertis kring vad som kan förbättras. Sagnérs har vårt fulla förtroende och detta gör att vi istället kan lägga större fokus på vår kärnverksamhet!

/Sebastian Wickert, Affärsområdeschef

Sagnérs har varit vår partner i många år och vi är nöjda med den noggrannhet, pålitlighet och expertis de ger oss. Sagnérs svarar/återkommer och löser alltid problemen även om den primära kontaktpersonen inte är på plats.

/Staffan Movin, VD

Sagnérs hjälper oss med allt från den löpande bokföringen till bokslut. De har även via Fortnox utvecklat och effektiviserat vår fakturahantering. Deras bemötande är alltid professionellt och samtidigt personligt.

/Christina Lamminen, VD

Microseek har varit kund hos Sagnérs sedan 2007 och det är ingen tillfällighet att vi varit kvar i 10 år: Lena, Elin och teamet  har alltid varit professionella, effektiva, serviceminded - och hjälper oss verkligen att ha full kontroll på ekonomihanteringen. Vi kan bara hoppas att samarbetet fortsätter i många år till!

/Peo Nilsson, VD

Sagnérs Ekonomi utmärker sig genom sin genuina förståelse för att man som entreprenör inte alltid kan prioritera redovisning. Det vanliga är annars att redovisningsbyrån verkar tro att redovisningen är viktigare än allt annat. Sagnérs förstår att om man inte fokuserar byggandet av verksamheten, kommer det inte att finnas så mycket att redovisa. Istället kommer de med proaktiv hjälp när de märker att den behövs (personalfrågor etc). Sagnérs får en varm rekommendation av mig.


/Katarina Engdahl, VD Railit Tracker AB